Nieuws

Hoogste punt woonhuis ENT2d

Op 18 januari 2019 vieren we het hoogste punt van woonhuis ENT2d. Bouwbedrijf van Engen heeft het houten casco in 2 maanden geplaatst (inclusief kerstvakantie).

Kleinschalige ontwikkeling Buurtverbetering Activeren Urban mapping Small scale big impact Ongevraagd advies Gevraagd advies 1001 soorten groen

Nieuwe website

Zondag CS heeft een nieuwe website.

Eerste paal Woonhuis ENT2d

Op 15 november 2018 is de eerste paal geslagen van Woonhuis ENT2d.

Lezing Buurtvisie voor “We Make the City”

Op 22 juni gaf John Zondag een lezing over de Buurtvisie Buiksloterham in het kader van We Make The City.

Team Buurtvisie presenteert

Op 14 mei 2018 presenteerde John Zondag de resultaten van een jaar lang werken aan Buurtvisie Buiksloterham op een participatieavond van de gemeente Amsterdam.

Cortenstaal/golfplaat/bamboe

MATERIAAL Woon-werkhuis Bosrankstraat 33. De keuze van het materiaal heeft een grote invloed op de verschijningsvorm van een gebouw. Woonhuis BSH5.o is gelegen op een bedrijventerrein. Het kavel is 6 meter breed. Er is uitgebreid onderzocht hoe de zijgevels zo dun mogelijk konden worden uitgevoerd. Het gebouw heeft een stalen skelet, waardoor de zijgevels niet…

Buurtgarage : Parkeren in de Buiksloterham

Betaald parkeren in de BSH. Aanleiding voor een nieuw initiatief. Circulair. Delen van parkeerplaatsen. In samenwerking met Breevast.

Optieovereenkomst kavel 20c getekend

De optieovereenkomst voor kavel BSH20c is getekend. John Zondag tekende als initiatiefnemer de optieovereenkomst met Pierre van Rossum, directeur van Grond&Ontwikkeling.