Studio

Zondag CS Architecten is een klein architectenbureau dat actief is in Amsterdam en omstreken.

We zijn gespecialiseerd in kleinschalige projecten waarbij gevraagd wordt om buiten de gebaande paden te durven denken. We combineren daarbij gezond verstand met een kritische aanpak, werken hard en zijn pas tevreden als alle betrokken partijen trots zijn op het resultaat..

Stadsverdichting

We hebben 25 jaar ervaring met het verdichten van de stad. De opgave is verschoven van uitbreiding naar inbreiding. Transformatie van bestaande gebieden in plaats van tabula rasa. Bij transformatie gaat het erom, de belangen van bestaande partijen serieus te nemen. De oude ruimtelijke ordening schiet daarin tekort. Zondag CS biedt een alternatief.

Gebouwen voor mensen

In onze praktijk staan de gebruikers centraal. We ambëeren een leefomgeving die door de gebruikers wordt herkend als waardevol.

Duurzame flexibiliteit

Vanzelfsprekend duurzame leefomgevingen zijn in de allereerste plaats meervoudig bruikbaar op zowel de korte als de lange termijn. Functiemenging, slimme ontsluitingen en typologische neutraliteit gaan hand in hand met maatwerk voor de huidige gebruikers.

Mensen

 

John Zondag is oprichter van Zondag CS Architecten. ZCSA werkt graag in  teamverband met  innovatieve partijen aan aansprekende projecten.

Team

John Zondag combineert 25 jaar ervaring, kennis en kunde met een nieuwsgierige, integere en optimistische benadering van opgaven.

Ons doel: om elegante, effectieve en duurzaam verantwoorde ontwerpoplossingen te realiseren voor een breed scala aan opdrachtgevers.

IMG_2682

ir.John Zondag

Architect-eigenaar

landscape3

Jan Paclt

assistent-ontwerper

landscape2

Oud medewerkers

stagiare 2013

Peter Nagtzaam

Rutger van der Meer

Pers

A10

Modelmatige, 2010

 

Tegenlicht

Item over Huis Alsema, 2013

 

Opgeleverd!

Voorbeeldige zelfbouwprojecten, 2016